Macramé by Nikkie


Welkom in mijn winkel!

 

Super leuk dat je terecht bent gekomen in mijn winkel. Een winkel vol met artikelen die uit liefde zijn gemaakt door mij. Macramé by Nikkie is ontstaan via een wens om iets voor mijzelf te beginnen. Zoals jullie kunnen zien en lezen via mijn Website, Instagram, of Facebook account, ben ik in November 2016 mama geworden van een prachtige zoon Wess. Natuurlijk een enorme trotse mama hier en ik heb voor de bevalling de keuze gemaakt om mijn full-time baan als bedrijfsleidster op te zeggen om volledig thuismama te zijn. En daar geniet ik volop van!

 

Maar toch blijft de droom kriebelen om iets voor mijzelf te starten. Iets wat ik kan combineren naast mijn mamaleven. Toen ontstond de liefde voor macramé! Het creatief bezig zijn en daarnaast mijn kindje zien opgroeien is puur genieten en is ook het aller mooiste en fijnste wat er is! 

 

Ik hoop dat er iets voor je tussen zit wat een mooi plekje zal krijgen in jou liefdevolle stulpje! Mochten er speciale wensen zijn in design of kleur, dat kan altijd! Heb je iets gezien waar je verliefd op ben geworden maar is het nog niet verkrijgbaar in mijn winkeltje? Geef het aan en dan kijken we samen naar de mogelijkheden! 

 

Benieuwd naar meer? Houd de website in de gaten want regelmatig komen er weer nieuwe ontwerpen online!

 

Veel shop plezier!!

 Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.