Contact


Hi! Wat ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

 

Laat ik mij eigen eerst even voorstellen! Ik ben Nikkie Mijnders de Cler en ben inmiddels al weer 30 jaar oud. Ik ben 17 Oktober 2016 getrouwd met de liefste man op aarde Martijn. Op 23 November 2016 zijn wij papa en mama geworden van onze prachtige zoon Wess Christiaan Mijnders. Het grootste geschenk wat je ooit zou kunnen krijgen. Ook hebben wij nog een hondje rondlopen in huis genaamd Millow. Samen vormen wij een gezinnetje van 4 waar ik als fulltime mommy elke dag van mag genieten. Wat een rijkdom!!

 

Waarom schrijf ik een blog?

Als er iets fijn is dan is het mensen kunnen inspireren met jou verhaal. Nu als firsttime mommy maak ik zoveel nieuwe dingen mee. Soms bekende maar vaak onbekende, en dit vind ik iets om te delen met andere

mama's (to be).

 

Als je dan ook nog is graag schrijft, dan is een blog super fijn om te kunnen delen met andere mensen. Ik ben er achter gekomen dat ik niet de enige mama ben die graag haar verhaal wil delen. Daarom is dit mama platform ontstaan. Voor mama's en door mama's! Hier vind je niet alleen verhalen van mij maar ook van andere mama's! Life by Nikkie bestaat sinds 13 Oktober 2016 en met trots zie ik toe dat steeds meer mama's onze blogs lezen!

 

 

Wil je graag reageren of heb je leuke ideeën of tips?

Laat dan gerust een berichtje achter of stuur een mailtje naar lifebynikkie@gmail.com

En wie weet spreek ik je snel!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.