Adverteren


Life by Nikkie is een MOMMY lifestyle magazine die duizenden vrouwen & mama's (to be) inspireert over alles wat te maken heeft met het gezinsleven. Persoonlijke verhalen, Reviews, Tips & handige weetjes.

Waar ik over schrijf:

Mama, Baby, Fashion, Musthaves, Gezondheid, Eten, Leuke uitjes en meer. 

 

Wij zijn ook dol enthousiast te kunnen vertellen dat wij al eerder hebben mogen samenwerken

met geweldige bedrijven en merken.

Dan kan je denken aan cadeautjes, gast blogs, reviews, give aways en leuke kortingscodes.

Adverteren is dan ook de perfecte manier om deze dames allemaal te bereiken! Lijkt het je leuk om jou bedrijf of product terug te zien komen op mijn Website of Instagram account?

Laat dan even een berichtje achter onder het kopje Contact of stuur even een mailtje naar lifebynikkie@gmail.com

En hopelijk horen wij elkaar snel!

 

Veel liefs

Nikkie


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.