Hometour van Michelle

Hoi Allemaal,

 

Mijn naam is Michelle. Inmiddels bijna 30 lentes jong. Getrouwd met mijn liefde, en een trotse jongensmama van Jayden (6) en Brodi (2). Sommigen zullen mij kennen als “Truus” van mijn Instagram @huusvantruus

 

In 2010 kochten wij dit schattige huisje uit 1963. Ons huis is alles behalve groot en met het bouwjaar 1963 is ook gelijk alles gezegd. Het hele huis was in slechte staat en erg verouderd qua keuken e.d. Toch zagen wij gelijk potentie in deze woning. Na 3 weken zeer intensief verbouwen werd het langzaam ons thuis. 

 

Toen we hier kwamen wonen was onze stijl erg landelijk/brocante, ik zou er nu niet meer aan moeten denken. Gaandeweg hebben wij gelukkig onze eigen stijl kunnen ontdekken. Wij houden van stoer (in ons mannenhuis), knus/gezellig, natuurlijke materialen met rauwe accenten maar, het moet vooral leefbaar zijn voor ons allemaal! Er is voldoende ruimte voor onze kinderen om te kleien, verven, met auto’s door de kamer te gaan en te stoeien.

 

Liefs,

Michelle

 


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.