Hometour van Fleur

 

Hi!

Mijn naam is Fleur en woon sinds 1,5 jaar in een eengezinswoning samen met mijn vriend.

Wij zijn begonnen in een appartementje in de stad. Toen was mijn stijl totaal anders. Grijs, zwart, wit en blauw. En heel veel broncante spulletjes. Toen wij bijna onze sleutel kregen van onze nieuwbouwwoning hadden we besloten, we gaan het totaal anders doen. We wilde warmte in ons huis creëren! 

Hele dagen heb ik besteed aan welke kleur er op de muur moest komen. Lekker rond speuren op Instagram en ideeën op doen. Het is kiezelgroen geworden van Flexa. De gang en slaapkamer hebben alweer een ander kleurtje gekregen in die 1,5 jaar. Gewoon omdat ik het heerlijk vind om wat nieuws te proberen. Of gewoon weer een mooie kleur voorbij zie komen op Instagram of in een tijdschrift. Maar met kiezelgroen in de woonkamer ben ik nog steeds super blij! 

 

Verder is onze stijl nu industrieel en stoer. We gebruiken veel warme kleuren, hout en heel veel planten en cactussen! 

 

We hebben sinds kort een nieuwe bank en wachten nog op de donkergroene loveseat. Daarna heb ik beloofd aan mijn vriend om even tijdelijk niks te kopen..... (maar ja, of dit gaat lukken... haha)

 

Maar ik ben super tevreden met ons huis en elke keer als ik thuis kom valt er een warme deken over mij heen en denk ik, ja, dit is echt mijn smaak. 

Neem gerust een kijkje op mijn Instagram: bellafleura

Gezellig!

 

Liefs,

Fleur

 


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.