Mama Robin

WEEKEND VIBES!!

 

Wat hebben wij een top weekend gehad! Jeroen had het hele weekend vrij (iets wat niet vaak gebeurd omdat hij op zaterdag meestal werkt) dus hebben hier extra goed van genoten!

Zaterdag heerlijk naar het bos geweest met zijn drieën en daarna lekker gelunched in de zon. Het was heerlijk weer en hebben zo genoten! Zo leuk om met je gezin op pad te zijn. Ik kan nog niet hele lange stukken lopen en soms verkijk ik mezelf erop hoe ver iets is maar het is heerlijk om buiten te zijn en de kinderwagen te duwen!

Zondag was de aller eerste keer dat Jeroen en ik er samen op uit gingen en hebben we Lux bij mijn vader gebracht... benieuwd hoe me dat af ging..?!

 

Lees dan snel verder!!!

 


 


 

Zondag hadden we een feestje van een goede vriend van Jeroen in Amsterdam. Omdat dit in een café plaatsvond leek het ons niet super geschikt voor Lux en hebben we mijn vader gevraagd om op te passen. Die stond gelijk te springen en vond dit natuurlijk niet erg!!! Wel vond ik dit natuurlijk spannend maar had er ook echt zin in om even met jeroen alleen te zijn. Sinds 5 weken ben ik 24uur per dag bij Lux geweest en nu voor het eerst een avond weg naar Amsterdam... Ik had de voedingstas klaargemaakt met extra kleertjes, melk, vochtige doekjes, spuugdoekjes en natuurlijk luiers! Bepakt en bezakt gingen we naar mijn vader toe en wat had hij er zin in! Heb mijn vader uitgelegd wat de bedoeling was en we gingen met een gerust hart weg. Eenmaal onderweg naar Amsterdam keek ik Jeroen aan en die zei vervolgens: "heerlijk dat we even samen weg kunnen maar nog heerlijker dat we straks weer naar huis gaan!" (Toen smolt ik natuurlijk!)

 


 

Mijn vader heeft een super avond gehad met Lux en wij ook! Ook stuurde hij nog wat foto's door en liet weten dat het goed ging! (Dat vond ik erg fijn haha)

Volgende keer kunnen we weer met een gerust hart weg maar.... Eerst weer even met flinke teugen genieten met zijn 3e!!!

 

Tot volgende week!

xxx

Robin 💋 


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.