Blogposts mommy Kimberley

Zoals velen misschien denken wordt je automatisch papa of mama wanneer je een kindje krijgt. Het is nou eenmaal de natuur toch? God of waar je dan ook wel of niet in gelooft, heeft het immers zo bedoeld. Toch is het allemaal niet zo makkelijk als het lijkt en dat merk je op het moment dat je echt allemaal alleen moet gaan doen. Dan is het ook nog maar eens de vraag wat voor soort kind je op de wereld hebt gezet, is het een schatje die lief kan spelen en de hele dag lief naar je lacht of is het een tiran die niks liever doet dan de godganse dag jouw aandacht opeisen en waar je even geen aandacht geeft het op het huilen zet. Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.