Mama Milou

Even voorstellen

Nadat jullie al een kijkje in mijn huis hebben kunnen nemen, lijkt het me toch hoog tijd om mezelf eens even voor te gaan stellen! Ik ben Milou en ben 28 jaar. Naast het feit dat ik mama en bonusmama ben, werk ik nog 32 uur. Daarnaast ben ik dol op lekker eten, wijntjes en hou ik van mooie schoenen en tassen! Ik kan ook heel erg blij worden om het in huis gezellig te maken met mooie bloemen.

 

Samengesteld gezin

Zoals jullie al hebben kunnen lezen ben ik dus ook bonusmama. Robine is de dochter van Tjal en ik heb haar leren kennen toen ik een relatie met hem kreeg, zij was toen 14 maanden. Nu is Robine 4 jaar. Zij is ongeveer drie dagen per week bij ons. Daarnaast mocht ik zelf vorig jaar mama worden van een zoon Kick. Hij is nu 15 maanden. De afgelopen tijd kom ik erachter dat ik het soms lastig vind om tussen de momenten te schakelen dat we met z’n drieën en met z’n vieren zijn. Zijn er meer bonusmama’s die dit herkennen? Ik wil hier dan ook binnenkort een blog over gaan schrijven.

Mamablogger

Waarover wil ik gaan bloggen? Toen Nikki mij vroeg of ik zou willen gaan bloggen leek me dat ontzettend leuk! Ik had al vaker een blog geschreven over de vakantie en de babykamer van Kick. We zijn voor een paar weken terug met ons gezin naar Ameland geweest, hier ga ik ook nog wat over schrijven. Daarnaast wil ik gaan schrijven over het dagelijkse (samengestelde)gezinsleven, uitstapjes, leuke diy ideetjes en dingen waar ik blij van word! Benieuwd wat dat is? Op mijn Instagram @miloutitulaer kan je alvast een kijkje nemen!

 

Grappig feitje; na veel moeite kregen we het toch voor elkaar om met z’n vieren een foto te maken tijdens de vakantie in Ameland. Robine had er maar weinig zin in (is ook wel een beetje te zien) en Kick vond de zee veel interessanter dan de camera (kan ik me ook iets bij indenken). 

 

Ons prachtige gezinHi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.