Blogposts mommy Robin

Wat hebben wij een top weekend gehad! Jeroen had het hele weekend vrij (iets wat niet vaak gebeurd omdat hij op zaterdag meestal werkt) dus hebben hier extra goed van genoten! Zaterdag heerlijk naar het bos geweest met zijn drieën en daarna lekker gelunched in de zon. Het was heerlijk weer en hebben zo genoten! Zo leuk om met je gezin op pad te zijn. Zondag was de aller eerste keer dat Jeroen en ik er samen op uit gingen en hebben we Lux bij mijn vader gebracht... Read more...

Yes we did it! Lux slaapt op zijn eigen kamer en ben best trots op mezelf! Met 2 weken naar zijn eigen slaapkamer, als je me dat van tevoren had verteld had ik je nooit geloofd! Maar het werkt zo goed. Lux heeft zijn eigen rustige ruimte en wij hebben wat meer vrijheid. 1 á 2 keer per nacht kom hij voor de fles dus ben super trots op hem! Read more...

Als kersverse ouders enorm verliefd op ons kind! Maar ook reuze spannend en alles is nieuw. Niemand geeft je een handleiding erbij van; "Zo moet je het doen" of "Zo hoort 't" Gelukkig bestaat er zoiets als kraamzorg en leer je daarvan een hoop! Na die tijd moet je het toch echt zelf doen. Onzeker ben ik niet echt geweest, wel vroeg ik mezelf af; doe ik het wel goed? Hoort het wel zo? Maar aan de andere kant dacht ik: 'Hé, het is mijn kind.. Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.