Hometour van Hanneke!

Hoi!

 

Ik ben Hanneke Bastiaan en getrouwd met Hendri.

Samen hebben wij in 2014 een tussenwoning gekocht uit 1994 in Elburg.

Ik werk in de zorg en daarnaast is fotografie een grote hobby van mij.

Regelmatig ga ik met mijn camera het hele huis door om mooie kiekjes te maken van mijn interieur.

Heerlijk vind ik dat!

 

Toen we begonnen met het klussen in ons huis was ik al aan het nadenken over het interieur.

Wat gaat het worden? Brocante, landelijk, strak of industrieel, een lastige keuze vond ik. 

Ik had voor het brocante interieur gekozen maar merkte al gauw dat brocante toch niets voor mij was.

Mijn man zei dan ook regelmatig tegen mij ''tjonge wat staat het toch vol in huis. Ik hou van weinig spullen, licht en rust!''

Toen kwam ik al gauw op het idee om de scandinavische stijl in in huis te halen.

Wit, licht, strak en rust! Ja daar word mijn man ook blij van!

Graag shop ik dan bij Apollo in Elburg, Spring Store in t' Harde en stap op graag de auto in voor een bezoekje aan Loods 5.

Het is allemaal zo leuk! 

 

We genieten nog iedere dag van ons heerlijke plekje.

 

Wil je meer over ons weten? Volg ons dan op Instagram!

 


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.