Blogposts mommy Chantal

Zoals eerder geschreven, ben ik niet de jongste mama, ook zeker niet de oudste.. maar op je 36e voor de 1e keer mama worden is niet perse vlot..  Hoe ervaar je het proberen zwanger te worden met de wetenschap dat je zwangerschapskansen al gehalveerd zijn als je 35 bent??  Nu is mijn geest wel ergens blijven steken op een leeftijd van 28 jaar, fysiek was mijn lichaam toch echt wel een stuk ouder… Ook al probeer ik het goed te verbloemen, de rimpels zijn er zeker..  ;-)

Read more...

Na zoveel nachtjes slapen en zo vaak zeggen dat ons kleine meisje nu echt bijna geen baby meer is, was het zover… woensdag 16-08-2017. Onze mini is een dreumes! Nadat mijn vriend en ik wakker werden door Kate haar ochtendbabbels, hebben we voor haar gezongen en zijn we nog lekker met zijn drietjes in het grote bed gaan liggen. Kate uiteraard met haar ochtendfles, anders slaat het gebabbel en gelach snel om in piepen.. Zo rond 9 uur gingen we naar beneden en konden we eindelijk Kate haar reactie op HET kado (een ballenbak van Misoo) filmen!!! Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.