Take your lashes to PARADISE with L'Oréal!

L'Oréal Paris is een Frans merk dat wereldwijd de nummer één is in de cosmetica branche. L'Oréal Paris is luxe die voor iedereen toegankelijk is en voor wie het beste wil op het gebied van schoonheid. Wereldwijd hanteert L’Oréal Paris dezelfde kenmerkende stijl: innovatie en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

 

Dé mascarahype van deze zomer is eindelijk in Nederland te krijgen: De Paradise Extatic Mascara! In Amerika is hij, onder de naam Lash Paradise, al enorm populair.  

Ga voor intens volume en spectaculaire lengte. Door het ultra zachte borsteltje en de met castorolie verrijkte formule is de mascara extra zacht aan te brengen.

 

Ook is er een bijpassende Extatic Kajal potlood en de Extatic eyebrow pomade om jouw Paradise ooglook compleet te maken!

 


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.