Hometour van Sophie!

Hallo!

 

Ik ben Sophie en woon samen met mijn vriend en hondje in het gezellige Brabant. 4 Jaar geleden kochten wij dit huis, ik was niet meteen verkocht maar zag wel mogelijkheden, vooral door de ruimte in het huis. Het interieur was kil en daar moest echt wat mee gebeuren. De helft van de muren in de woonkamer en de gehele hal was van schoon metselwerk, het kwam echt op je af. Verder was er veel gewerkt met koele kleuren en stonden het leren en donkere meubels in het huis.

De dag van de sleutel overdracht zijn we meteen aan de slag gegaan. Bij de verfwinkel in het dorp kregen we kleuradvies en daar ben ik tot op de dag van vandaag erg blij mee. Met een goede basis kun je lang vooruit.

Wel heeft het even geduurt voor ik tevreden was met de aankleding van het huis. Zoiets moet toch groeien met de jaren. Je kunt niet in een paar dagen op zoek gaan naar de juiste accessoires, die kom je vanzelf tegen en verzamel je op die manier. 

Twee jaar geleden verraste ik mijn vriend met een slaapkamer make-over. Hij was een weekendje weg en we waren beide niet tevreden over de kleuren die we de muur hadden geverfd. Op pinterest kwam ik de ‘Petrol blue’ kleur van Vtwonen tegen en ik was op slag verliefd. Dit werd de basis van onze slaapkamer.

 

Wat mijn interieur erg kenmerkt zijn de planten die het huis laten leven.

Daarnaast gebruik ik veel natuurlijke materialen zoals hout, stoffen en wol.

 


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.