Blogposts mommy Lianna

Ja hoor, voor je het weet is het dan echt zover! De allereerste verjaardag! De verjaardag waar ik tegenop zag maar ook onwijs veel zin in had. Mijn baby is geen baby meer, maar een heerlijk klein dreumesje! Al snel begin je al in je hoofd met een planning, wanneer moeten we beginnen, wat moeten we allemaal regelen, wat willen we als cadeautje geven, welke dag(en) vieren we het, de uitnodigingen en taarten natuurlijk! Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.