Blogposts mommy Chantal

Een paar weken geleden kocht ik bij Wibra grote hydrofiel doeken. Eentje in mijn favoriete combinatie; wit met zwart, en één effen grijze. Toen Roan baby was waren ze nog niet zoveel te koop (of schreeuwend duur), maar nu heb ik al een hele collectie. Zodra we de deur uit gaan dan neem ik ze mee: als cover tijdens borstvoeding, om op een verschoonkussen te leggen, tegen de felle zon in de Maxi-Cosi, Caelan slaapt er zelfs wel een op als we ergens anders zijn. Read more...

 

Vandaag kijken we binnen bij mama Chantal thuis! Een heerlijk licht en fris huis waar de liefde voor planten centraal staat! We mochten niet alleen in de woonkamer kijken, maar Chantal heeft ons ook meegenomen naar de kinderkamers van Roan & Caelan! Hier heeft ze al eerder blogs over geschreven. Benieuwd? Klik dan op de naam en neem ook daar even een kijkje! 

Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.