Blogposts mommy Sanne

Na een maand officieel te zijn ‘begonnen’ deed ik mijn eerste zwangerschapstest. Niet zwanger. Heel stom maar we waren best verdrietig, je wil zo graag dat het gelijk lukt. Een week later was Sel aan het werk en op de één of andere manier moest ik voor mijn gevoel nog een test doen. Ik had de test in de keuken neergelegd en ging op de bank zitten wachten. Na een paar minuten liep ik de keuken in en zag 2 dikke vette strepen. OMG!!! ZWANGER! Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.