Blogposts mommy Daniëlle

De echoscopiste riep ernstig geschrokken "ooooh jongens dit is niet goed, dit is echt niet goed" wij schrokken ons rot en dachten gelijk dat het goed mis was. Z'n voetje bleek schuin te staan, genaamd een klompvoet. In m'n hoofd begonnen al allerlei vragen rond te spoken. Hoe kan dat? wat is dat een klompvoet? Kan die wel normaal lopen of leven? Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.