Mama Jonne

Even voorstellen

 

Wat leuk dat ik mag gaan bloggen voor Life by Nikkie! Ik wil jullie op mijn pagina graag leuke en handige tips en trics meegeven die ik zoal tegenkom in mijn dagelijks leven. Over food, DIY, kinderkamer styling en nog veel meer. Maar eerst even mezelf netjes voorstellen.  

 

Ik ben net 34 jaar geworden en woon in Wijchen (bij Nijmegen). Ik ben zeven jaar getrouwd met Geert. Mijn zoon Stijn maakte van mij een moeder, wat een bijzonder moment. Inmiddels is hij ruim 4,5 en een echte stoere, wijze kleuter vol humor. Twee jaar geleden werd zusje Floor geboren, een pittige temperamentvolle tante maar ook de grootste knuffelkont op aarde. Ik werk drie dagen per week als communicatieadviseur voor een grote zorgorganisatie in regio Arnhem. Een super leuke maar veeleisende job. Daarnaast hou ik van sporten en heb veel te veel DIY projectjes en hobby’s. Kortom, ik zit middenin de ‘tropenjaren’ en probeer – net als vele moeders – alle ballen in de lucht te houden ;-). 

 

Ik zie mezelf niet echt als ‘momblogger’ eigenlijk, hoewel ik voor mijn werk altijd veel schrijf. Ik ga dus gewoon starten en zie wel hoe het jullie en mij bevalt. Hopelijk vind je het leuk om mee te lezen!

 

Je kan me trouwens ook volgen op Instagram @jonnesteenhuis.

 

Liefs,

Jonne 

 


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.