Hometour van Marjolein!

"Eind december 2016 betrokken mijn man Eelco, onze jongens Fabian (4) Gabri (1) en ik dit heerlijke lichte familiehuis.

 

We hielden de basis licht en maakten gebruik van natuurlijke materialen (o.a. hout, jute, linnen en rotan) die kenmerkend zijn voor een Scandinavische interieur.

Om het geheel wat stoerder te maken combineerde we het met strakkere,stoerdere elementen zoals zwart (staal) en een grijsgroene lambrisering achter onze bank.

Ook het toevoegen van Scandinavische designitems van favoriete merken als o.a. Ferm Living & Hay maken het geheel een eigentijds en fris interieur waar wij zo van houden. 

"And last but not least" zorgen de vele planten In ons interieur voor een warme en natuurlijke sfeer.

Wonen is hier echt een feestje en zorgt nog elke dag voor een grote glimlach op mijn gezicht wanneer ik na een drukke werkdag neerplof op de bank met mijn lieve man en kids!

 

Wi je meer weten over ons? Volg mij dan ook op Instagram!

 

Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.