Blogposts mommy Jonne

Floor kreeg van ons voor haar eerste verjaardag een Ikea Duktig-keukentje. Een super leuk én handig cadeau, want de hele familie kon bijdragen aan accessoires zodat ze meteen een volwaardig restaurant had om mee te spelen. Omdat zo’n keukentje bij ons (net als bij iedereen waarschijnlijk) in de woonkamer staat, vond ik het leuk om ‘m te pimpen. In monochrome stijl, als zwart wit liefhebber. Read more...

 

Ik ben net 34 jaar geworden en woon in Wijchen (bij Nijmegen). Ik ben zeven jaar getrouwd met Geert. Mijn zoon Stijn maakte van mij een moeder, wat een bijzonder moment. Inmiddels is hij ruim 4,5 en een echte stoere, wijze kleuter vol humor. Twee jaar geleden werd zusje Floor geboren, een pittige temperamentvolle tante maar ook de grootste knuffelkont op aarde. Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.