Hometour van Dana!

 

4 oktober 2016 begon ons avontuur, we kregen de sleutel van ons knusse, oude huisje in Haarlem. Het was liefde op het eerste gezicht! De buitenkant was perfect, de binnenkant een drama 

Bijna 7 maanden hebben we geklust. We hebben ons huis helemaal gestript tot er alleen nog 4 muren en een dak overbleven. We hebben het zelf ook weer helemaal opgebouwd.

 

Zelf? Ja! Nou ja.. mijn vriend Björn heeft bijna alles zelf gedaan. Zo knap! April dit jaar konden we eindelijk wonen in ons droomhuisje. Terwijl Björn 7 maanden hard heeft moeten klussen had ik ook een belangrijke taak.. de inrichting! 

Ik wist meteen hoe het er van binnen uit moest gaan zien; groen, licht en Scandinavisch. In die 7 maanden heb ik ons hele interieur bij elkaar gezocht, love it! 

Groen is al mijn hele leven mijn lievelingskleur dus het is super fijn dat dit nu een echte trendkleur is en alles in prachtige kleuren groen te koop is

 

We hebben alles nieuw gekocht op een speciaal item na. Het vintage dressoir is van mijn opa en oma geweest en is in de woonkamer toch echt wel een pronkstuk. 

Wij zijn heel blij met hoe alles is samengekomen en we zijn stiekem ook wel een beetje blij dat het echt klussen klaar is

 

We voelen ons vanaf dag 1 helemaal thuis in ons nieuwe/ oude huis!

 

Wil je meer van ons weten? Volg ons dan ook op Instagram!

 


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.