Mama Susanna

Hi lieve mama's,

 

Voordat ik aan al mijn onderwerpen ga beginnen zal ik me eerst even voor stellen aan jullie! Ik ben Susanna, drieëntwintig jaar en ik woon in Assen samen met mijn vriend en twee geweldige jongens van bijna 4 en bijna 1 jaar. Ik heb al eerder een gast blog geschreven voor Nikkie. Laatst vroeg Nikkie aan mij of ik dit misschien vaker voor haar blog wilde gaan doen, super lief en leuk dat ze aan mij dacht!

 

Ik moet eerlijk zeggen ik zie mijzelf niet als een schrijf talend, maar ik denk wel veel na op een dag, dus het allemaal van mij afschrijven lijkt mij een heel goed plan om te doen. Ook hoop ik dat andere mama's zich zullen vinden in mijn verhalen en een kleine herkenning er uit halen! Ik ervaar zelf als mama dat als je ergens tegen aanloopt het fijn is als een andere mama dit ook heeft. Iedere mama is anders en ik vind dat we met respect met elkaar om moeten gaan en uiteindelijk willen we maar één ding, en dat zijn gezonde en blije kindjes hebben!

 

Ik kijk uit om te gaan schrijven, en jullie te laten lezen over welke onderwerpen ik zoal nadenk. 

 

Liefs, Susanna

 

Wil je meer weten over ons? Volg mij dan ook op Instagram!


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.