Blogposts mommy Nina

In mijn voorstelblog heb je kunnen lezen dat ik na mijn zwangerschap reuma heb gekregen, reumatoïde artritis om precies te zijn. Dit heeft vooral in de eerste maanden voor veel verdriet en pijn gezorgd. Er zijn dagen bij geweest dat ik Tess niet kon tillen en amper kon lopen. Read more...

Sinds vorig jaar juni is ons leven dus verrijkt met een prachtige dochter Tess. Tess is heel lief, maar vooral heel ondeugend, ondernemend en gezellig! Het eerste jaar heeft Tess niet zo heel veel geslapen…. Dat was vrij pittig.

Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.