Cakesmash Indy

Voor Indy’s eerste verjaardag en cakesmash wilde ik iets bijzonders.

 

Het zou mijn 2e cakesmash sessie worden, nadat ik onlangs de cakesmash van ons vriendinnetje Noa had gefotografeerd.

Ik loop altijd met 1000-en-1 ideeën in mijn hoofd en I suck in keuzes maken, dus het duurde even voordat het een samenhangend plaatje werd. Het zou in ieder geval een boho-cakesmash worden.

 

Zelfs tot op het allerlaatste moment heb ik nog dingen gewijzigd (wat zeg ik niet, want de andere ideeën bewaar ik graag voor toekomstige cakesmashes haha) maar ik ben heel erg blij met het resultaat.

Indy vond het allemaal wel prima, het taartje was ook best lekker maar die 2 bruine boterhammen erna gingen er veel  beter in.

 

De smash hebben we afgesloten met een badje, dat was voor Indy wel het hoogtepunt. Niks leuker dan keihard met water spetteren ! Ik heb zoveel toffe reacties gekregen van volgers, en in de toekomst gaan er zeker meer cakesmash-sessies volgen!

 

Groetjes Chantal

 

Cupcake: @ingescupcakes

Taart topper: @label27.nl

Aankleding & styling: helemaal van mezelf!

 


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.