Blogposts mommy Callista

Ik moest boven in bed blijven en voelde mij totaal niet op mijn gemak. Mijn looks zijn absoluut niet overweldigend, maar ik wilde zo graag douchen en even een makeupje op doen. Dit was geen optie: Ik moest in bed blijven. Ik mocht Josefien niet zelf naar beneden tillen. Read more...


Het was begonnen..  We belde de VK en die kon er met 50 minuten zijn. Ik werd gek! 50 minuten ben je niet wijs? Manlief liep maar te ijsberen en zich drukte maken om de afvalzak die nog weg moest. Ik heb hem vriendelijk gevraagd de buurvrouw te halen voor afleiding. Read more...


Daar maakte ik mij stiekem helemaal niet druk om: Alleen wel om hoe ik het vriendlief ging vertellen dat het geen kater was, maar een zwangerschap! Na wat gespeur op Pinterest  vulde ik een emmer met katten grind en stak daar alle zwangerschapstesten in. Read more...


Even voorstellen! Ik ben Callista, 27 jaar en mama van Josefien Sofie. Eigenlijk ben ik een echte huismuts met geiten wollen sokken  (met een trendy randje). Ik hoop dat je plezier zult hebben in het lezen van mijn blogs.

Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.