Mama Jennifer

 

Hoi!

 

Mijn naam is Jennifer. Ik ben 29 jaar en momenteel woon ik met mijn lieve man Dennis en zoontje Thomas (hij is nu 8 maanden oud) in Medford/Boston. Zelf kom ik uit een groot gezin van 4 kinderen. Ik heb 2 oudere zussen en een oudere broer en zelf hoop ik ooit ook een groot gezin te hebben (nu alleen nog mijn man zover krijgen;)). We blijven niet voor altijd in US wonen en is dit een tijdelijk avontuur voor ons. Vanwege het werk van mijn man wonen wij sinds maart 2016 in US en zullen we volgend jaar weer richting Nederland verhuizen. We genieten enorm van deze avontuur en we zijn mega dankbaar voor deze kans. We proberen dan ook maximaal uit deze ervaring te halen door o.a. veel te ondernemen en gewoon te genieten van alles dat Amerika ons te bieden heeft.

 

 

Het was niet makkelijk om ons leven, familie en vrienden achter te laten in Nederland. Het heeft dan ook even gekost voordat ik geen heimwee had en i.p.v. alleen dingen te zien die er niet zijn, dingen zien die er juist wel zijn. Snap je het nog? Thankgod voor social media. Ondanks dat ik niet bij alle feestjes, mijlpaaltjes of gewoon-omdat-het-kan-momentjes aanwezig kan zijn kan ik wel het leven van iedereen via social media in grote lijnen volgen en onze momentjes delen. Gelukkig gaan we 1 keer per jaar terug naar Nederland om alles wat we gemist hebben zoveel mogelijk in een paar dagen te proppen.

 

Graag wil ik jullie meenemen in mijn blogs als stay at home mom in Medford/Boston. Ik wil ons dagelijks leven, tips and tricks, uitstapjes, lekkere recepten, tripjes, DIY-projectjes en nog veel meer met jullie delen.

 

Ik ben ook te vinden op Instagram onder de naam @jenniferdelaat_. Mochten jullie vragen hebben, tips of gewoon iets willen delen stuur mij dan een PB via instagram.

Tot snel!

 

Much love all the way from The United States of America,

 

Jennifer


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.