Blogposts mommy Jennifer

Thomas is dan nu weliswaar 9 maanden oud en het duurt dan nog wel even voordat hij in de regen op de fiets stapt en vertrekt naar een vriend, nog even snel een foto maakt en dan snel doorrijdt. Je vertrouwt er een beetje op dat de wereld veilig genoeg is en dat je kind gewoon op een vrijdag eind van de dag op de fiets kan stappen en aankomt op bestemming. Read more...

Zomer is bijna voorbij. Oh men, time flies kan ik je wel zeggen. Ik bedoel begrijp me niet verkeerd maar wat een leuke zomer heb ik gehad. Een zomer met veel zonuren en veel stranddagen. Maar als het aan mij ligt had de zomer wel een paar weekjes langer mogen duren. Read more...

Het was niet makkelijk om ons leven, familie en vrienden achter te laten in Nederland. Het heeft dan ook even gekost voordat ik geen heimwee had en i.p.v. alleen dingen te zien die er niet zijn, dingen zien die er juist wel zijn. Snap je het nog? Thank god voor social media. Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.