Blogposts mommy Ilona

Op zaterdag 16 Juli 2016 toen Milano dus 3 dagen oud was, mocht ik het ziekenhuis verlaten. Gelukkig samen met Milano. Omdat wij een klein weekje in het ziekenhuis moesten verblijven hadden we wel wat super lieve cadeautjes verzameld van familie en vrienden die natuurlijk ook mee naar huis moesten. Read more...

De benaming alleenstaande mama klinkt bij mij altijd heel zwaar in mijn oren omdat ik het ergens toch wel zielig vind klinken, maar dit is het totaal niet. Ik zie het zelf maar als een hele grote vrijheid op het gebied van opvoeding van je eigen kindje. In mijn situatie is de vader helemaal niet in beeld maar ik begrijp zeker dat als de vader nog wel in beeld is je natuurlijk dingen overlegt en samen bepaald. 

Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.