Mama Nesserine

Mijn huwelijksaanzoek:

Sinds mijn man Yannick en ik vanaf 3 oktober 2010 samenzijn is Parijs onze lievelingsstad geworden. Twee keer per jaar zijn wij daar dan ook te vinden om deze mooie stad te bekijken, lekker te eten en vooral om te shoppen, shoppen en nog eens shoppen!

Zo was het dus eigenlijk ook geen verrassing meer dat Yannick mij meenam voor ons 5-jarig samenzijn naar de stad van de liefde, Parijs! Een lang weekend weg, met zijn tweeën, het was het helemaal.

Op 3 oktober 2015 deed hij wel heel erg verdacht. S ‘avonds moest ik een mooie outfit aantrekken want wij zouden wat leuks gaan doen. Nou dat hoef je mij natuurlijk geen tweede keer te zeggen, ik had mezelf opgedoft en een mooie zwarte jurk aangetrokken met daaronder een stel zwarte hakken. Niet wetend waar ik naartoe zou gaan liet ik mij die avond compleet verrassen. Wij kwamen langs de Eiffeltoren en stapten daar op een Diner Cruise die ons door de Seine voer. Hoe enorm romantisch was dit!? Een mooi plekje bij het raam, kaarsjes aan, chique eten en een zangeres die Franse liefdesliedjes zong. Onze avond kon niet mooier, of toch wel…

Tot op de dag van vandaag weet ik niet hoe Yannick het geregeld heeft, maar toen wij langs de Eiffeltoren voerden en deze in het donker mooi verlicht was, stond de zangeres bij ons aan tafel te zingen. Er kwam een fotograaf bij ons staan en de muziek ging uit.. op dat moment stond Yannick op, ging op zijn knie en vroeg mij ten huwelijk. Nou je snapt natuurlijk wel dat ik heel eventjes niet wist hoe ik moest reageren. Dat gevoel was gelukkig maar voor even, want natuurlijk wilde ik met hem trouwen. Het antwoord dat ik toen gaf was een dikke vette; ‘Jaaaaa ik wil!’

Een prachtige ring, die ik altijd al voor ogen had, schoof hij om mijn vinger. Met flink wat tranen zoende en omhelsde ik hem en alle mensen op de boot begonnen te klappen. Wat was dit een prachtig moment. Een huwelijksaanzoek waar ik van droomde en die de leukste en liefste man helemaal waar heeft gemaakt!

Het vervolg over onze sprookjesbruiloft lees je in mijn volgende blog!

 

Liefs!

 Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.