Blogposts mommy Kaylie

Ik kon niet wachten dus om relaxed ons kind op de wereld te zetten en ik was er na een paar uur weeën ook wel klaar mee. Joïs overigens ook, want haar hoofdje was al te zien. Had ik even geluk dat op dat moment de moeder voor mij in de OK  klaar was met haar relax ingreep en weer helemaal zen was, dan konden ze mij in elk geval gaan verlossen. Snel, snel naar beneden. Read more...

Toen ik net moeder werd (januari ’17) kreeg ik ineens heel sterk de behoefte om te gaan schrijven. De eerste weken na de geboorte van onze dochter hield ik zelfs voor de eerste keer in mijn leven een dagboek bij. Toen ik tegelijkertijd merkte hoe leuk het Instagram wereldje is met al die lieve mama’s en hun kindjes, wilde ik dit eens gaan proberen. Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.