Blogposts mommy Axelle

Ik reis al zolang in mij herinner, veel valt er niet te herinneren want zo oud ben ik namelijk niet maar goed. Ik heb overal gezeten en bezocht maar naar een All-in resort was ik nooit echt meer geweest sinds ik 5 jaar oud was. Mijn vriend daarin tegen is de ALL-IN KING ! Die vervelende man die om 7 uur s’ochtends zijn handdoek legt aan het zwembad? Dat is hij!! Read more...

Zelf heb ik al een eigen blog Callyourmother maar toen Nikkie mij vroeg om vaste gastblogger te worden zag ik dit meteen zitten ! Ik ben niet je typische moederkloek aka tante kaat met goede tips want die heb ik niet ! Ik ben onvoorbereid in dit moederwereldje ingestapt en na een jaar kan ik zeggen dat het me best bevalt haha, maar nu alle gekheid op een stokje.Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.