Blogposts mommy Adaja

Van wijntjes drinken tot de zon opkwam en urenlang salsa dansen op het strand en shoppen tot m'n kast letterlijk propvol zat met de nieuwste items.. naar flesjes opwarmen, de mini disco dansjes mee hupsen en never nooit meer een nieuwe outfit voor moi. Read more...

Ons klushuis is nog lang niet af maar nu de box de deur uit is, kon ik het niet langer laten. Een gezellig speelhoekje maken voor de draakjes. Omdat ik lichtelijk allergisch (zacht uitgedrukt) ben voor hysterisch en kleurrijk kinderspeelgoed is het een stylish verantwoord hoekje gewordenRead more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.