Blogposts mommy Priscilla

Tijdens een styling event in de kledingwinkel word er laten zien dat de vele verschillend merken in de winkel zo leuk te mixen zijn tot een super gave outfit. Er word een leuke fotoreportage gemaakt  die je een week na het event per mail toegestuurd krijgt. Uiteraard kan je zelf ook rond snuffen in de winkel voor een leuke outfit. Read more...

 

Vandaag zitten we op de bank met mama Priscilla! Tijdens haar zwangerschap kreeg ze enorm veel last van bekkeninstabiliteit. Ze moest vervroegd stoppen met werken en verplicht bedrust houden.

Maar hoe gaat het nu met haar? 

Read more...

Zwangerschapsmasker, wie kent het niet? Ik ging informatie opdoen en zag dat het na de zwangerschap binnen 3 maanden weg kon trekken. Ook moest je uitkijken met zon. Laat het net een super mooie voorzomer zijn. Dus ik kocht het product van Inna zonnebrandcrème tegen zwangerschapsmasker en striae.  Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.