Blogposts mommy Anneke

Dit was wel even van het ene uiterste in het andere.. En wat nu? De gynaecoloog raden ieder geval zeer af om gemeenschap te hebben want het risico op een meerling zwangerschap en dan niet twee of drie nee misschien wel veel meer was heel groot! Daarbij moest mijn lichaam echt herstellen van deze over stimulatie en mocht ik zeker 2 maanden geen behandelingen meer krijgen... Read more...

Nadat we in april 2015 een kleine intieme bruiloft hadden gehad besloot ik te stoppen met de pil we zouden immers bijna de sleutel krijgen van ons nieuwe huis en zat ruimte hebben om een kindje te laten opgroeien.

Omdat ik na de zomer vakantie van 2015 nog steeds niet ongesteld was geworden besloot ik toch maar eens langs de huisarts te gaan... Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.