Hometour van Esther!

 

Hoi!

Wie ben ik: mijn naam is Esther Delsink en ben getrouwd met mijn jeugd liefde Rene Delsink, en met een passie voor interieur en het stijlen daarvan. 

Toen wij ons huis kochten zo'n 20 jaar geleden was het in hele slechte staat maar dat kan ook niet anders want het was een huisje uit circa 1890. 

Na 10 jaar besloten wij het plat te gooien en weer opnieuw op te bouwen. Mijn stijlen kan je het best omschrijven als : stoer, industrieel & vintage. 

Mijn favoriete kleuren zijn zwart & wit. 

Mijn favoriete merk is HKliving. De eggchair, chandelier lamp en het 70's servies zijn duidelijk mijn favoriet. 

Mijn inspiratie haal ik eigenlijk overal vandaan, uit de winkels, uit magazines en zeker Instagram. 

 

Wil je graag meer weten? 

Volg mij dan nu ook op Instagram!

 


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.