Blogposts Mommy Rony

Naast de miljoenen dingen die ze ons wijsmaken te moeten kopen, en uiteindelijk waarschijnlijk helemaal niet nuttig zijn of je forever in de kast laat verroesten wil ik jullie kennis laten maken met mijn "baby & mama (to be) musthave" lijstje. Het is een lijstje met spulletjes die ik ontzettend fijn vind om zelf te gebruiken en spulletjes voor ons wondertje die ik te cute en/of handig vind. Read more...

 

 Ik heb echt de leukste baan e-ver. Ik heb 100 miljoen videoclips, gogo dans boekingen, commercials, dans opdrachten voor BN'ers en fotoshoots gedaan met o.a Gio, F1rstman, Afrojack, Gordon & Gerard Joling, Ronnie Flex, Keizer etc en in shows gedanst als; The Voice Of Holland, Dinnershows en nog veel meer. Echt absurt leuk en zoveel toffe herinneringen. Read more...

"Hooray, ik ben zwanger!!!!! Dat is natuurlijk het eerste wat in je op komt zodra je de positieve test en het beseffen van het idee "you're going to be a mommy" hebt verwerkt. Althans, zo ging het bij mij. Ik zat letterlijk 5 hele minuten met mijn vriend op de bank, recht tegenover elkaar, mond wijd open, toen de test twee streepjes weer gaf..."

Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.