Hometour van Lisa!

 

Vorig jaar hebben wij de sleutel gekregen van dit mooie nieuwbouwhuis! Wij waren meteen verkocht. Van een klein appartement met schuine daken en geen tuin, naar een ruim huis met een mooie tuin. Hier konden we echt ons eigen plekje van maken! 

 

Ons interieur is vooral veel wit, grijs en hout. Wij houden van lichte kleuren, dit straalt veel rust uit. Elke week verander ik wel weer iets in huis, van groot tot klein. Dan ben ik weer uitgekeken op spullen en moet het weer anders! Herkenbaar? Ik doe veel inspiratie op via Instagram en woonprogramma’s/magazines, maar je moet vooral doen wat jij mooi vind!

Er zullen nog heel wat veranderingen volgen maar tot die tijd gaan we genieten van wat we nu hebben!

 

Wil je graag maar zien van Lisa?

Volg haar dan op Instagram!

 


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.