Mama bloggers gezocht!

 

Life by Nikkie zoekt vaste enthousiaste mama bloggers!

 

Lijkt het je leuk om regelmatig en vrijwillig een blog te schrijven? Of wil je graag een eigen blog opzetten maar wil je eerst ervaren hoe het nu werkelijk is? Dan ben ik opzoek naar jou! 

 

Jij bent zelf helemaal vrij om te bepalen wanneer en waarover je schrijft. Food, family, travel, fashion, you name it!!

Laat even een berichtje achter via het contact formulier en dan kijken we even naar de mogelijkheden!

 

Liefs

Nikkie


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.