Hometour van Lucienne!

 

Begin maart dit jaar hebben wij (Lucienne en Kees) de sleutel van dit nieuwbouwhuis gekregen. Het huis staat in een wijk in Dirksland, waar we al snel verliefd op waren. Ook het huis zelf is precies wat we in gedachten hadden. Het is een nieuwbouwwoning met het uiterlijk van een oud huis. Wat het helemaal leuk maakt, is dat geen enkel huis in de wijk hetzelfde is. Ieder huis is dus uniek!

 

We vonden het best moeilijk om alles van de tekeningen in te plannen. Past alles wel? Staat het allemaal wel leuk bij elkaar en wordt het zoals we in gedachte hebben? Die vragen spookte best vaak door mijn hoofd, maar uiteindelijk is het nog mooier geworden dan dat we gedacht hadden. Alles is lekker nieuw en hebben álles zelf uit kunnen kiezen, ook waren we het hier snel met elkaar eens. We houden allebei enorm van licht, ruimte en natuurlijke materialen, dus we hebben geen discussies hoeven voeren haha ;-)

En nu? genieten we iedere dag weer van dit lekkere plekje!!! 

 

Lucienne

 

Volg Lucienne nu op Instagram!


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.