Roomtour van Naud

 

"Mijn favoriete kamer van ons huis is toch wel die van Naud! De combinatie van de materialen, kleuren en sfeer maken het tot een stoere en gezellige peuterkamer. 

Ik koos voor een juniorledikant ipv een 1-persoonsbed, dit vond ik net iets knusser voor hem. Het bed liet ik door een timmerman maken en is van Fins underlayment. Ik liet het onbehandeld, het geeft warmte aan de kamer en combineert mooi met de strakke gietvloer.

Om de ruimte wat meer diepte te geven, schilderde ik op 2 muren een lambrisering in de kleur Earley Dew van Flexa. Een makkelijke DIY klus met een groots effect! 

De eerder gekozen accessoires uit Naud zijn babykamer in de kleuren mint en oker heb ik uiteraard bewaard! De spulletjes waren nog erg goed toepasbaar maar wat nieuwe aankopen konden niet uitblijven natuurlijk ;) Ik combineerde het leuke aapjes tegeltje van Storytiles, een oker Hello kapstokje, triangle muurstickers en gezellige slingers met elkaar. De matte muurverf in de vergrijsde mintkleur in combinatie met het geel vind ik een ontzettende leuke combinatie geworden. 

Ik wist gelijk dat ik het mooie behang van Studio Ditte wilde voor Naud kamertje. Hij is zo gek van auto's en alle soorten voertuigen. De mint, oker en grijstonen passen perfect in het geheel en zorgen voor een mooie samenhang met alle andere spulletjes. Uiteraard kreeg Naud ook het bijpassende dekbedovertrek erbij. 

De stoere grijze lockerkast maakt het helemaal af.

Naud is trots en blij met zijn nieuwe kamer!"

 

Waar is alles verkrijgbaar:

Vintage bureautje en stoel- Marktplaats 

Behang- Studio Ditte

Gebreide lamp- Et Aussi 

Haak- Hay gymhook 

Speelgoedzak- Nobodinoz 

Knuffel gebreid en lichtletter- HEMA

Tegel aapjes- Storytiles 

Bordje Ik ook van jou- Studio Klein Geluk

Verf lambrisering- kleur Early Dew, Flexa

Hello kapstok- Via Monoqi / Blockdesign.co

Vlaggetje "follow your dreams"- Kwantum 

Boekenrekje- PresentTime

Bed en muurkastje- door Timmerman 

Vloerkleed- Ferm Living

Muurstickers triangle- Suzy B

Dekbedovertrek- Studio Ditte

Kussens- Maisons du Monde

Opbergboxen- Lego

Wolkenkussen- Noodoll

Rekje- Marktplaats

Knuffels- Noodol, Hema, aapje via Alinies Etsy 

Vlaggetjes- Dille en Kamille 

Naamblokjes- Etsy 

Romper- Hema

Lockerkast- VT Wonen

Poster ijsbeer- Birds and the Bees

Poster abc Naud- Printcandy

Vintage rotan stoeltje- Marktplaats

 

Ben je benieuwd naar meer en zou je mama Marjolein graag willen volgen? Kijk dan even op haar Instagram account: @marjoleinbouhuijzen!! 

Maar mama Marjolein en haar zus Suzanne zijn ook net gestart met hun nieuwe bedrijf MINTS!! Neem dus ook zeker even een kijkje op hun website www.bymints.nl of volg hun op Instagram @bymints!!

 

 


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.