Roomtour van Staf

 

Stafsroom noemen we Staf z'n kamertje. We brengen er dan ook veel tijd in door aangezien hij het super leuk vindt om er te spelen (of laat ons zeggen, alles overhoop te halen). Ondertussen maak ik er dan ook vaak gebruik van om alles een beetje te reorganiseren . Door de nieuwe spulletjes die erbij komen is het gewoon ook zo leuk en ontspannend voor mezelf om alles een ander plekje te geven. 

 

Staf zijn kamertje is vooral in de tinten zwart, wit en hout. Sinds kort komen er ook wat mint groene accenten in voor. Af en toe een beetje kleur moet kunnen he! Zeker in de zomer . Er is wel nog een lichtblauwe muur aanwezig (ja , inderdaad... als baby had hij een baby blauwe kamer). Momenteel ziet mijn man het nog niet zitten om deze aan te passen... Haha, dus hebben we er maar de klerenkast voorgezet waardoor hij niet zo superfel opvalt! 

Enkele eyecatchers in zijn kamertje zijn de houten schommelstoel, de nijntjeslamp, de tipitent, en ook is hij dol op cinnieXXL uiteraard! Ikzelf hou ervan om veel te switchen in posters, kaartjes, quotes, Muurstickers EN tapijtjes! Vele spulletjes zijn dan ook terug te vinden @huusjedesign, de gele flamingo, Kidsloft Turnhout, Kidsboetiek en in mijn favoriete kinderwinkeltje in Hasselt 'eigenwijs'! 

Dankzij mijn schoonbroer die nogal een handige Harry is en houdt van klussen staan er ook enkele zelfgemaakte dingen op staf zijn kamertje zoals een kledingrekje en een zwart houten huisje. Erg leuk om mee te variëren! 

Op naar de volgende veranderingen en nieuwe spulletjes om weer mee aan de slag te gaan!🙈


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.