Roomtour van Aaron

 

Waar is alles verkrijgbaar:

 

- Ledikant en kast/commode: Baby & Tiener Store

- Gehaakt woord 'Lief': Jibbejebba

- Mint triangle muurstickers: Inepien

- Paperbag 'Boys Room': Winkeltje van Anne

- Hydrofieldoek XL 'A little boy named Aaron': Hello Bird

- Jumpsuit Puffin print: Little Luau

- Geboortehanger: PUURRR.

- Poster 'Dream big so you'll rock tomorrow': Kiddingshop

- Ledikantlaken 'Dream big little one': Kiddingshop

- Ledikantdeken Jollein: Baby Dump

- Sterkussen: Droomwolkje

- Speenkoord: Droomwolkje

- Lightbox A4: A Little Lovely Company

- Reiskoffertje: Zara

- Mandjes: Wibra

- Houten letterblokken: Hip & Hout

- Naïf care: Etos en Demicokids

- Jollein aankleedkussenhoes: Baby Dump

- Poster 'My Little Panda': Nuki Nuby

- Shirtje 'Little boy big adventures': Babystyling

- Plafondlamp: Dreumesenzo

- Poster 'Noisy & cute': Oh My Goody

 Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.