Roomtour van Quinn


 

Waar is alles verkrijgbaar:

 

Dino wand - zelf gemaakt

Poster: A Little Lovely Compagny

Paperbag: CarlijnQ

Paardje: Happy Finny

Kartonnen blokken: Gigi Bloks

Cactus stickers: ?

Panda badjas: ?

Lengteposter: Photogeniki

Naamposter: Huusje Design

Dino slinger: zelf gemaakt

Lichtbolletjes: Lichtbolletjes.nl

Peuterbedje: Beddentotaalshop.nl

Dekbedovertrek Spookjes: ONO design (via Huusje design)

Aap kussen, aap knuffel, slang: H&M Home

Pinguïn kussen: A Little Lovely Compagny

Krukje: Hema

Tipi: Tipi for kids

Kussens: Happy Finny & Gamma

Houten huisjes: Wibra (binnenkant zelf geschilderd)

Dino's: Action

Houten blokken: Vantes

Rond kleed stippen: H&M Home

Kleed leeuw: Paper stufff

Kussens: Happy Finny & Gamma

Houten gepersonaliseerde blokken: Vantes

Boek: Wereldwinkel


 

Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.