Roomtour van Dean!

Waar is alles verkrijgbaar:

 

Tipi houten huisje : Manowoods

Bed: Ikea

Storage speelgoedbox: Kwantum

Vloer: Ikea Prairi

Boekenkastjes: Ikea kruidenrekjes

Vlaggenlijn: Checkdaan

Tipi: Checkdaan

Posters: Label27, Bybineke, The kiddingshop

Washitape: zilte.nl

Lego opbergboxen: Blokker

Ballenbak: bol.com

Meetlint: Checkdaan

Kruisjes kapstokjes: Hk living

Spetters muurstickers: Label27

Naamblokje in houten tipi: Abouthoutanddeco

Deurstop hond: Action

Kussens ananas- hoesjes: Checkdaan

 


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.