Roomtour van Stefano

 

Waar is alles verkrijgbaar:

 

De tipi tent Kreeg hij van opa en oma is van de Xenos en het kleed ook! Hij is helemaal gek op zijn nieuwe hoekje!

De ballonbal en de regenboog ballon is van Huusjedesign

En de kussenhoezen van de Zeeman

Het houten tipi kaartje is van - Miekinvorm 

De witte ronde lichtjes kocht ik bij Xenos 

En de vlaggenlijn is van Checkdaan 

De landkaart muursticker is van de Wibra 

De dino muur stickers bij Label27 

Wild bij Primarkt 

De cactus bij de xenos en zelf geverfd. De kaartjes ssttt bij Huusjedesign 

Let's rock van Boldanddust 

Ikea keuken heb ik wit geverfd

De theedoeken zijn van de Zeeman

De zebra is van - H&M Home

Lampje van cookie - A Little Lovely Company 

De makarons heb ik bij Ali Express vandaan

 

Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.