Roomtour van Stijn!

 

Waar is alles verkrijgbaar:

Bed: kinderbedden.biz

Slinger en zwartwitte en geelwitte kussentjes: ma-ciel webshop

Nachtkastje/krukje: woonexpress

Poster: wform via grasonderjevoeten

Wolkenlamp: hema

Koffertje: kidsboetiek via ma-ciel webshop

Behang: studio ditte

Bank: ikea

Paperbag: label27

Vaantje 'Be Awesome': huusje design

Kaartje dream big: desenio

Treklamp: hema

Lampenslinger zwart en wit: wibra

Tafel en stoeltje: opgeknapt via marktplaats

Sterrenslinger: huusje design

Sterrenhaakjes: kwantum (overgeschilderd)

Hanger: kiwi & koala
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.