Love my Veggies!!

 

Sinds dat Wess is geboren ben ik alleen maar bezig met wat voor eten Wess allemaal binnenkrijgt. Nu Wess bijna 8 maanden is vind ik het heel belangrijk dat het 'gezond' eten is wat hij binnen krijgt. Helaas is 'gezond' soms ver te zoeken, en al helemaal in het vak van de kindertussendoortjes. Alles zit bomvol met suiker en dat moest anders dachten de meiden van Love my Veggies!

 

Wie zitten er achter Love my Veggies?

Dit zijn de dames Kim Ros & Kelly Rietbroek! Niet alleen zussen maar ook vriendinnen en allebei mama's van prachtige kids! De dames zetten 4 verschillende producten op de markt! En deze producten bevatten groeten en fruit! Hoe fijn...!! 


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.