Roomtour van Nolan!!

 

 Waar is alles verkrijgbaar:

 

Ledikant, kast en commode: Savigno wit met kruis - Babypark 

Knuffel Noodoll - lise-lotje.nl 

Beddengoed - Witlofforkids 

Muurstickers triangel + jungle thema - wibra 

Rugzakje - Vanpauline 

Kussen wolkje Moepa - Babypark 

Schommelstoel wit (eames replica) - dsw-kuipstoel-kopen.nl 

Lichtslinger bolletjes - Zeeman 

Babycam Alecto IVM200 - Babypark 

Vloerkleed - H&M 

Luchtbevochtiger Duux - Fonq.nl

Luieremmer Obbi - Babypark 

Aankleedkussenhoes Koeka - Babypark 

Draadmandje mint - Action 

Nachtlampjes Konijn + baby konijn - Cozykidz.nl

Loopwagen retro - fonq.nl 

Dromenvanger Bisou de lou - degeleflamingo.be

 
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.