Roomtour van Miel!!

 

Miel zijn babyblauwe (ja dat lees je goed) kamer hebben we na 3 lagen verf omgetoverd tot een stoere, monochrome jongenskamer. Omdat ik licht en ruimte wilde creëren was de keuze van witte muren in combinatie met zwart, witte decoratie snel gemaakt.

De meubels van Ikea hebben we behouden.

Alle decoratie spulletjes van knuffels, rammelaars tot poster shop je bij: diniemini, thingswelovenl, kidsloft Turnhout, meneer draak en dingen die ik zelf heb gemaakt.

Naast het skateboard is ook de tipi tent een echte eyecatcher. Deze hebben we laten maken bij zelfgemaakt_door_syl.

Twee van mijn favoriete kledingmerken, waar Miel ook voor brandrept, mogen zeker niet ontbreken. Neem eens een kijkje bij aai aai en VanPauline en ontdek hun super leuke, stoere collectie!

 

Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.