Hoera, Zoë 1 jaar!

 

@myfavheartbeats • Nikki • Amsterdam • zwanger en moeder van Zoë (1) Fotografe @ByNikkiPhotography en Pedagogisch medewerker. Verloofd en dol gelukkig! 

~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 Wauw! Een eerste verjaardag. We mogen haar aller aller aller eerste verjaardag gaan vieren. Het thema, de cadeaus, wie nodigen we uit, wat voor taart? Allemaal zaken die er door je hoofd heen gaan. Tijdens dat regelen begin je steeds meer te beseffen dat dat eerste levensjaar zo ongelofelijk snel is gegaan. Ik geniet elke dag zo van je en doe niks anders dan de hele dag mooie foto's en filmpjes van je maken. Allemaal voor later. Ik bewaar allemaal leuke aandenken in een doos die je later allemaal kunt bekijken. Je eerste verjaardag is natuurlijk ook mega speciaal en hebben ook lekker groots uitgepakt. Mama ging maanden van te voren al winkelen voor alle versieringen van Hema tot daily style en de Xenos tot alie express! Letterbanner, rietjes, bekers een cupcake standaard! Zwart wit thema met een touch of pink/mint. Wat hadden we ook fantastisch weer. We konden met zijn alle in de tuin zitten en je genoot van alle aandacht. 2 mega grote stapel taarten heb ik laten maken en wat waren ze heerlijk. Je hebt zelf ook in je stoel een lekker stukje taart gesmikkeld maar het kaarsje was toch wél een beetje vreemd. 

Je voelde je echt jarig en je bent de hele dag vrolijk geweest. Mama en papa zijn mega trots op jou. Van klein onschuldig mensje naar een 1 jarige dame waar toch een kop op zit! Als je het ergens niet mee eens bent, dan moet ook gelijk iedereen het horen. Heerlijk dat je al zo goed voor jezelf opkomt al ga je het ons wel moeilijk maken denk ik klein draakje! In september word je grote zus en dan heb je een maatje voor het leven! 

 

♡ Mijn liefste Zoë Sara Catharina. 


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.